Stylist og boligfotografering

21. juni 2012

Fotografering - annet

Man lærer så lenge man lever! Og av og til må man bare hoppe ut i det for å se om man flyter. Eller om man rett og slett har tatt seg vann over hodet… Slik følte jeg det tidvis i dag da jeg sprang rundt i et tomt hus og forsøkte å gjøre det interessant. For en fremtidig familie. Eller et ungt par. Jeg hadde nemlig fått utfordringen fra nabo Kenneth om jeg kunne ta noen spennende bilder av et hus som de skulle selge. Bilder kan jo nesten hvem som helst ta, tenkte jeg – men skjønte fort at for å gjøre boligbilder av en tom – T O M (!) – bolig spennende må man gjøre noe drastisk.

Så jeg fylte opp pick-up’en til mannen med diverse ting og tang fra huset – med inspirasjon fra Turis nyoppussede rom med tema rødt. Litt utfordrende å innrede et helt hus uten møbler, men jeg koste meg! Bommet på tiden; dette tok vesentlig mer tid enn jeg hadde forventet. Skjønner jo at fotosiden jeg kom over da jeg googlet ‘boligfotografering’ som fortalte om opptil 11 foto-oppdrag på en dag overhodet ikke kan innbefatte styling!! Men som Turi sa da hun kikket på bildene: ‘Der kunne jeg tenkt meg å bo, mamma!’
8
9
16
21
28