Prinsesse Vilikke…

20. august 2011

Fotografering - gravid

Nydelige Therese venter spent! Så langt ser det ut som om prinsessen i magen ikke vil ut, mens jeg var glad for at jeg rakk fotograferingen!

Untitled-1Untitled-2

 • Anne

  Hallaisen Snuppa.

  Undelig du at jeg i løpet av minutter her har fått tatt del i del av sommeren din Gry, og jammen virker det som om den var flott også. Dubrovnik virker som vel verd å besøke, fine bilder derfra har du i alla fall fått. Varm sikkert?? ikke såååå veldig glad i den ille intense varmen jeg faktisk, men holder ut, en `vasskalv` sjø.

  Ufattelig fine de brudebildene dine, dem du har i headeren din her, men kommer vel bitte litt av at det er vakre mennesker også. For husker nå litt hva vår gamle lokale fotograf sa en gang, fine bilder!!! skal dem ha, uansett hvordan de ser ut…, og det er vel noe med det også.

  Ennå ikke fått bryna meg skikkelg på portretter jeg desverre. Ingen som stiller når jeg kommer frem med kamera. Tror jeg bare må vir hjernecellene mine litt for å forsøke finne en løsning, blir liksom bare stående litt stand by her føles det som.

  Ferien slutt. Fine dager i Tallin, fine dager i Helsinki, og vært endel jobbing med hus og heim, så nå synes en vel en skulle hatt ferie etter ferien, men blir vel bedre når en komer skikkelig i gang håper jeg.

  Har gode dager du også håper jeg. Nyta sommeren, ungene og kjekkasen din :-)

  Uansett, land eller vanns, god `klæm te dæ!!