Og fotokurset fortsetter enda…

8. juli 2010

fotokurs

Å ja da – 5 hele dager! Og ikke bare 8 timers dager, må vite! I skrivende stund er klokken 23.29 og det er torsdagskveld. Vi startet i dag morges kl. 0900. Pause? Halvannen time middagskvil + et par 5-minutters… Vi e’kke her for å kose oss, sier kursleder Olav! Sove kan vi gjøre i morgen kl. 1500! Ja, vi begynner å bli slitne, men nei – ingen vil gi seg!! Akkurat nå går det i redigering i Photoshop, og siden jeg har litt erfaring fra dette kan jeg ta meg noen blogge-pauser underveis.

…bortsett fra at nå lærte jeg nettopp hvordan jeg meget enkelt kan redusere mørke ringer under øynene (noe jeg sikkert har nå etter relativt lite soving siste uke… :-) .

Dagen i dag har vært dedikert til vannstudier, arkitektur og makro. + litt annet. Og her er de bildene som Olav har hatt bildekritikk på i dag. Noe som i begynnelsen var veldig skummelt, men som nå faktisk er en av de aktivitetene som bidrar mest til fremgang hos oss alle!

Tror dere at jeg har det fint, eller??