Jeg savner….

14. februar 2011

Fotografering - annet, Photo-almost-each-day 2010

…365-prosjektet mitt! Et bilde hver dag. Et hverdagsbilde fra livet mitt. Med en liten historie til. Opplevd. Eller tanker. Dette gjorde jeg gjennom hele 2009. Det er på vei til å bli album. Et kjempestort album der stort sett hele livet mitt er dokumentert. Iallefall nesten…
Men så begynte jeg å ta bilder for andre. Og de dagligdagse bildene ble nedprioritert. De ble liksom så dagligdagse… Dermed er det adskillig færre av dem nå. Og da selvfølgelig bilder av ungene også. Men jeg har masse bilder av andres barn.
Slik ønsker jeg ikke å ha det! Jeg begynte med fotografering fordi jeg ville bevare minner. Og det skal jeg fortsette med. Gjerne hjelpe andre i å bevare deres minner – men jammen skal jeg passe på å bevare mine egne også.
Så da starter jeg på nytt. Ikke nødvendigvis med et 365-prosjekt – det blir lett til et stress – men et prosjekt der jeg faktisk dokumenterer hverdagen min igjen. Ungene. Mannen. Oppvasken. Selve livet…
Fra og med nå:

0311-boksing 0311-piano

  • tara

    JAAAAA Gry!!!! helt enig!!!!! når man starter med å ta bilder for og av andre, så glemmer man lett av disse små, kjedelige…men akk så viktige hverdagsbildene;) jeg har merket akkurat det samme…og når jeg startet på nytt med 365-prosjektet nå, så har gnisten kommet tilbake:))) takk Gry, for at du fikk meg igang igjen…!!!!