Gravidfotografering – Cathrine og Håkon

17. mars 2011

Fotografering - gravid

Av og til tar ting litt tid. Og det gjorde det med denne redigeringen. Cathrine og Håkon var på besøk hos meg tidlig i februar, men av en eller annen grunn + litt for mye på planen har gjort at jeg har måttet utsatt og utsatt redigeringen av bildene fra shooten. Men jeg skal hilse og si at når jeg startet så klarte jeg ikke å avslutte! Cathrine er en helskjønn jente som visste hvordan hun skulle være foran kameraet. Tusen takk for en flott opplevelse til dere begge to – og lykke til med lille Filip!

_MG_9297_MG_9308 bw film_MG_9342 bw_MG_9450_MG_9466 bw_MG_9470_MG_9483 bw_MG_9489 bw

 • Anne

  Lekkert lekkert Gry, og jeg likte veldig godt portretet av de to :-)

  … ja, også Luke Skywalker da!

 • Tonje Kyte

  Fiine bilder!!
  Klem T

 • anita hernes

  Nydelig serie! Og så avslappa ho såg ut forran kamera! Men fotografen skal nok ha litt ære for resultat ja! Ha ei fin helg!