Et sommerbryllup – Kate og Jan-Ove

17. juni 2012

Fotografering - bryllup

Kate og Jan-Ove ga hverandre sitt ja en flott dag i juni. Jeg skulle egentlig bare være med å ta bilder i etterkant av vielsen på Oseana, Os’ nye kulturhus. Men jeg klarte selvfølgelig ikke å unngå vielsen inne i vakre Os-kirke… Flott lys var der – ikke mange gangene man finner mye lys i ei kirke! Det har jeg iallefall lært meg. Og Oseana er blitt et flott sted med en nydelig beliggenhet.

Kate og Jan-Ove, lykke til videre!
12346578910111213

  • emmafoto

    Nydelige bryllupsbilder! Du har fått med så mange detaljer :) (Tusen takk for tidenes fineste tilbakemelding! You made my day! :)

  • anita hernes

    Nydelig brudepar, bilder og sted. Etter eit tidlegare innlegg hos deg var eg og gutane på tur til Oceana, det var utrulig stilig! :-)