En liten fugl på hånden

10. februar 2011

Fotografering - annet

er som kjent bedre enn 10 på taket. Og når denne vesle karen her dundret inn i vinduet vårt i ettermiddag måtte vi selvfølgelig stelle godt med han. Eller henne. For ikke aner jeg hva det er. En fugl. Og et kamera. Med masse uskarpe bilder. Har hatt fototørke en stund nå. Faktisk glemte jeg nesten å ta bilde under fugle-seansen nå i dag – og det gir meg dårlige vibrasjoner. Bildene ble heller ikke bra. Så for første gang på flere måneder har jeg nesten ikke lyst til å ta bilder!! Ungene lurer på om jeg er syk og gubben ser rart på meg – men jeg bruker tiden på å lære meg opp i wordpress, CS4, diverse fototips etc på Lynda.com – et nettsted jeg forøvrig i høyeste grad anbefaler å ta en titt innom.

Så mens jeg venter på at fotoånden skal komme over meg igjen, tilbringer jeg dagen med sparkling og hosting. Måtte ånden komme fort!!

0921-en-liten-fugl-i-haanden-3
0921-en-liten-fugl-i-haanden