Back to business

15. juli 2010

Fotografering - konfirmasjon, fotokurs

Da er ferien over for denne gang. Iallefall for 14 dager – slutten av juli tar jeg frem kameraet igjen. Det blir vanskelig å være uten kameraet denne turen. Aner ikke hvor mange bilder jeg har tatt, men det ble mange. MANGE! Det er oppfriskende og oppløftende å lære nye ting. Møte andre som er like fotogærn som en selv. Kanskje enda mer også! Og få litt tilbakemeldinger på godt og vondt. Masse kan gjøres anderledes. Og bedre. Det gjelder bare å se det – og å få noen til å si det…

Så til vinteren blir det garantert en helg med vinterbilder på Venabu. Det er noe jeg synes er vanskelig – og hva er da bedre enn å ta en hyttehelg med masse fotografering sammmen med likesinnede??

Jeg avsluttet hele Gudbrandsdalsoppholdet med å ta konfirmasjonsbilder av datteren til min kusine. Ingeborg gjorde en flott jobb i tåkeheimen. Og tåken ga faktisk noe av det beste lyset jeg har sett til dags dato!!