14. november – Vakre Lysekloster

17. november 2011

natur, Photo-almost-eack-day 2011

Jeg var på utkikk etter morgensolens første stråler, men ble overrasket over tåkeskyer som kom drivende inn over alt. Et fantastisk skue! Og enda en gang får jeg bekreftet at vi har valgt riktig bygd å bosette oss i!!
_MG_2664_MG_2673_MG_2681_MG_2713_MG_2736_MG_2739_MG_2753_MG_2788

  • Anne

    Å ja det skal sies at den lave høst sola gir oss megiske bilder om en er på rett plass, og så langt har jo begynnelelsen på vinteren vært særs så god med oss også. Husker sist år på denne ta, hadde full vinter og over 20 kuldegrader vi da. Husker det så godt for vi hadde 50 års dag under dette tak.

    Du koser deg med kamera Gry og det syns, bla fasinerende sittende å stirre på billedserien din fra bryllup gitt, så vakre små detaljer du har krydret serien med. Og, den drømmende flotte kjolen å, fantastisk å få lov å forevige en slik anledning. Må bli toppkarakter til denne, hvil ikke røp adressen til lærern og jeg kakker på døra som en skikkelig Espen Lie og banker typen, he he

    Går vel litt i ett hos deg om dagen også kan jeg tenke med, mange som skal ha din oppmerksomhet både hjemme og på jobb. Håper i alle fall du får trekt pusten litt innimellom, som på en slik tur som denne.

    Varm klem herfra med ønske om god helg til deg :-)